070012208
национален номер
на цената на един градски разговор
BG EN RU

 ФАТ ЕООД е българска фирма за производство на санитарни изделия за кухня и баня със седалище и производствена база в град Пловдив. Компанията е основана 1982г. като малко семейно производство на рекламни сувенири с основна суровина полиестерната смола. С течение на времето натрупаният опит, новаторският дух на екипа и поставянето на клиента в центъра нашите усилия водят до разширяване на производството и превръщат  ФАТ във водещ български производител на композитни кухненски мивки и прагове за поддушово пространство.
 Фирмата има въведени системи за управление на качеството - ISO 9001:2008 и система за управление на околната среда - ISO 14001:2004.
Продуктите на ФАТ са плод на 25-годишен опит в производството на санитарни изделия, насочен изцяло към непрекъснатото подобряване на качеството, функционалността и естетиката на нашите изделия.
 Иновативният дизайн и широката гама от модели, цветове и материали са нашият отговор на нарастващите потребности на клиентите ни към по- високо качество.

Модели

1 2 3